Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimden Geçiyorlar
Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Ünye İlçe Yüksek Seçim Kurulu iş birliğiyle açtığı “Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi” kursunda 510 kursiyer eğitim alıyor.

Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimden Geçiyorlar

Ünye Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Yüksek Seçim Kurulu’nun yaptığı bir protokol ve kendilerine gelen talepler doğrultusunda, Ünye İlçe Yüksek Seçim Kurulu işbirliğiyle düzenlediği  “Sandık Kurulu Görevlilerinin Eğitimi” kursu devam ediyor.
Ünye’de başvuru sayısının çok olması nedeniyle 3 kur olarak düzenlenen kursta şu ana kadar 510 kursiyerin eğitiminin sürdüğü öğrenildi.
Ünye İlçe Yüksek Seçim Kurulu personelleri tarafından Ünye Belediye Kültür Sitesinde 8 saat süreli olarak verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından kursa katılanlar Sandık Kurulu Görevlisi sertifikalarını alacağı bildirildi.
7 Haziran Genel Seçimleri’nde belge şartının aranmayacağı, sonraki yıllarda belge sahibi olmayanların sandık kurulunda görev alamayacağı öğrenildi. 

 




Editör: Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimden Geçiyorlar

Bu haber 1115 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI